Жизел Бюндхен е едва на 29, но вече е легенда сред моделите – най-търсена, най-добре платена и, не на последно място, супер секси.

През декември русокосият ангел на Victoria’s Secret роди първото си дете – сина си Бенджамин, чийто татко е футболната звезда Том Брейди. Жизел настоявала за естествено раждане, при това у дома, и точно така постъпила – първата й рожба се появила на бял свят в собствения им дом в Бостън във вана с вода.

Само няколко месеца по-късно, в априлския брой на американския Vogue, скорошната мама показа не само сина си, но и перфектното си тяло.

Диетата

Преди време Жизел беше споделила, че често похапва сандвичи тип бърза закуска, но не и след началото на бременността си.

Сексапилната бразилка смята, че повечето бъдещи майки грешат по време на 9-те месеца, превръщайки се в „кошче за отпадъци”. Тя самата много внимателно подбирала какво похапва и качила по-малко от 15 килограма за целия период.

Малко преди да роди, Бюндхен сподели, че леко се е вманиачила по био-храните, но сега споделя, че просто е била хипер избирателна в това отношение и това вероятно е улеснило толкова раждането на детето й.

Блондинката не пропуска хранене – хапва често и разнообразно. Закуската е най-важна за нея и е превърната почти в ритуал – включва източник на протеин, умерено количество мазнини и задължителен микс от любимите й плодове.

Тренировката

Жизел е известна с афинитета си към йогата, но споделя, че преди да роди Бенджамин, е разнообразявала двигателния си режим с кунг фу.

Тя спряла с тренировките две седмици преди раждането, но дотогава правела поне по 3 пъти седмично йога-сесии и още толкова класове по бойното изкуство.

Сега отново се е върнала към този режим, включвайки и упражнения с тежести за допълнителен тонус на мускулите.

източник: woman.bg