Две от най-актуалните имена на модния подиум в момента са сестрите Бела и Джиджи Хадид.

И макар да са в пряка конкуренция в тази индустрия, двете са категорични, че между тях такова нещо не може да съществува. Напротив!

Двете са най-добри приятелки и си помагат във всеки един труден момент, пише MissBloom.

Не само известни, но и изключително обаятелни, Джиджи и Бела наследяват красотата на майка си Йоланда Фостър, а екзотичната си харизма от баща си Мохамед Хадид.

Как обаче се грижат двете за перфектната си визия?

“Не мия косата си всеки ден, което съхранява здравината на косъма. Времето на плажа пък ѝ придава естествен блясък. Понякога прибягвам до балеаж в корените, което я прави да изглежда много естествено. Това е лесен начин да поддържаш косата си руса – много полесен, отколкото да посещаваш фризьорския салон през цялото време. Аз лично ходя на всеки шест месеца, не повече”, разкрива Джиджи пред сп. ОК!

За разлика от нея, Бела предпочита по-тъмните нюанси.

“Когато се случи обаче да си поставя руса перука, се замислям, че би било забавно да се изруся, но за момента съм щастлива от цвета на косата си. Русокоските са толкова невинни, на сестра ми всичко може да й бъде простено”, шегува се брюнетката.
Цялото интервю с Бела и Джиджи може да откриете в новия брой на сп. ОК!

Двете красавици се славят с перфектната си кожа. Като всички млади дами обаче, и те понякога имат проблем с някоя и друга пъпка. “От мама ми е останало като навик да поставям паста за зъби върху пъпките, за да изсъхнат през нощта. Правя това постоянно. Не използвам луксозни продукти, когато имам акне”, категорична е Джиджи.