Тайното минало на Ирина Шейк вече обикаля световните медии, а и не само.

Оказва се, че на моделката й е било доста трудно да пробие в модните среди.

Причината - Ирина произлиза от бедно руско семейство, а баща й е татарин - руски мюсюлманин.

*Родителите на Ирина

*Ирина с майка си Олга и сестра си Татяна

*Ирина с майка си и сестра си и непознато момиче

*Ирина със сестра си Татяна

*Сега: Ирина наскоро сподели снимка със семейството си

От скандалните разкрития става още ясно, че Ирина станала модел благодарение на връзката си с доста по-възрастен от нея милионер, който я побутнал по пътя към славата, пише bliasak.bg.

*Ирина със съучениците си

"Намерихме я, забелязахме, че има потенциал. Изкъпахме я, въведохме я в ред и я научихме каквото е нужно за моделските среди", заявява шокиращо собственичката на първата агенция в която Ирина Шейк е работила, пише bliasak.bg.

"Преди да дойде при нас Ирина беше просто селско момиче и това си личеше от километри. В Москва дори не й беше разрешено да представя по ревюта. Снимаха я само за реклами за бельо, защото беше втори клас модел", допълва още госпожа Светлана Клименко.

*Ирина с приятелки-моделки

От разказите на дамата става още ясно, че агенцията и Ирина прекратили отношенията си след като станало ясно, че богат чичко издържа младата моделка.

"Дадохме й ултиматум или се жени за него или преследва кариера, а тя ни убеждаваше, че не се среща с никакъв по възрастен мъж. Всички по това време знаеха, че Ирина си има "чичко-паричко", който беше поне 2 пъти по-възрастен от нея", казва бившата работодателка на Шейк.

Според нея и връзката на Ирина с Кристиано Роналдо е била само и единствено с цел моделката да популяризира себе си.

*Ирина с Кристиано

"Знаех си, че Кристиано няма да се ожени за нея. Сега и връзката й с Брадли Купър е просто поредният ПР. Ирина просто използва мъжете за пари, както правеше още от едно време", казва Светлана Клименко.

*Ирина и Брадли

Целият този разказ е подкрепен и с ретро снимки на Ирина, от които ясно си личи, че моделката не е първа хубост и очевидно наистина парите на богатият й любовник са помогнали за нейния успех.

От кадрите се вижда, че Ирина може би се е подложила на леки пластични корекции по лицето, тъй като на старите си снимки тя е доста по-различна от сега.

Явно в крайна сметка Ирина Шейкхлисламов, както е истинското име на "красавицата", не е такава "вода ненапита" за каквато всички я мислят.