Горещата секс афера на Софи Маринова се оказа пълна измислица!

''Тайнственият любовник'' на певицата, който от „България днес“ обявиха за ромски барон, занимаващ се с внос на коли, всъщност е шофьорът на Софка Игнат. И по съвместителство изпълнява и ролята на озвучител, пишат от „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Освен това служителят на Софи е щастливо женен с деца, а съпругата му е близка приятелка на Маринова. След като пикантните снимки на двамата се появиха в медиите, жената на Игнат му вдигнала грандиозен скандал.

Заради жестоките караници шофьорът дори получил сърдечна криза и незабавно бил откаран в „Пирогов“. Самата Софи Маринова също изкара цял ден в спешния център в болницата, притеснена за състоянието на Игнат.

Изпълнителката придружавала шофьора си и по време всички прегледи из лекарските кабинети. Тя държала да се увери лично, че звездния й статут няма да съсипе здравето на служителя й.

Припомняме, че фолк певицата бе изловена на плажа в Свети Влас с въпросния мъж, набеден за неин любовник. Според разпространената информация, двамата изглеждали влюбени, а Софи без свян разхождала силиконовия си бюст. Освен това двамата се масажирали безгрижно в басейна.

Междувременно стана ясно, че изпълнителката ще участва и в гей парада в София на 30 юни. Според нежните мъже именно певицата е най-достойна да закрие мероприятието и то с песента си „Любов без граници“.

Софи приела да участва още при първата покана и обещала да подкрепи начинанието на хомосексуалистите срещу съответния хонорар, разбира се.