Топ моделката Тайра Банкс смята, че в бъдеще всеки ще има "робот асистент".

Красавицата смята, че в бъдеще хората ще имат електронни помощници, които да избират дрехите им и освен това ще оправят настроението на собствениците си.

"Всеки ще има поне един личен робот помощник. Ако роботът предлага продукти на спонсори, то той ще бъде безплатен. Така роботите ще могат да бъдат използвани в рекламния бизнес. На хората ще им се плаща, за да използват роботите. Те ще имат изкуствен интелект и ще могат да усещат кога собственикът им е в лошо настроение и ще го разведряват", предсказва Тайра пред "Уол Стрийт Джърнал".



Според нея двойките ще могат да избират чертите на детето си все едно си поръчват храна за вкъщи. "Чертите на бебетата ще могат да се избират като в меню. Сините и зелените очи ще бъдат много често срещани, а тъмно кафявите ще станат рядкост", казва тя.

''Козметичната хирургия ще бъде достъпна за всички в бъдещето'', добавя тя. Според нея обаче някои хора няма да искат да легнат под ножа, но за тях ще има други възможности за разкрасяване.

"Хората, които не искат да се подлагат на пластична хирургия, ще имат други варианти с трайни резултати", смята Тайра Банкс, пише БГНЕС.