Един от най-красивите екзотични модели Тайра Банкс разкри за хирургична намеса, която си направила още в началото на кариерата. Днес тя проговаря, след толкова много години укриване на тази операция.

44-годишната Банкс сподели пред списание People, че тогава си е направила ринопластика, но не от суета. "Имах кости в носа ми, които растяха и постоянно ме сърбяха. Можех да дишам, но се подложих на козметична интервенция. Да, признавам го. Косата ми е изкуствена, а носът ми е опериран", обяви официално чернокожата красавица. Тя призна също, че отдавна е трябвало да даде гласност на този факт заради "отговорността към истината".

Супермоделът е на мнение, че всяка жена има правото да направи подобна корекция, ако не се чувства комфортно с дадена черта от външния си вид. "Става ми неудобно, когато жените без интервенции по себе си критикуват другите за решението да коригират нещо по себе си. Всеки сам избира дали да направи промени по себе си. Ако искаш да си присадиш коса или вежди - просто го направи. Като жени трябва да престанем да съдим останалите", категорична е Тайра.