Освен супер успешен модел и бизнесдама, Тайра Бнкс се превърна и в съвременна Касандра.

В 10 точки тя предсказа какво ще се случи на хората в близко бъдеще.

Някои биха казали, че Тайра е чела повечко фантастика и следи изкъсо постиженията на техническия прогрес.

Ето 10-те предсказания на красавицата, които взривиха мрежата:

1. Пластичните операции ще станат лесно достъпни и няма да отнемат повече време от това, което ти трябва, за да идеш до аптеката. Най-желаният ефект ще бъде да те направят уникален, различен от стереотипа. Хората ще се борят да изглеждат изчанчено.

2. Екстеншъните ще изчезнат. Ако някой иска дълги коси, ще използва серум, който удължава косата за 24 ч.

3. Глобалното затопляне ще застраши обработваемата земя и естествената храна ще стане рядко срещано явление. Пълните тела ще станат стандарт и жените, които могат да си позволят био диета, ще се считат за заможни

4. Характеристиките на новородените ще могат да бъдат избирани като от меню на ресторант за фастфууд. Сините и зелените очи ще станат най-предпочитани и така кафевите нюанси ще се превърнат в изключителна рядкост.

5. Пигментът на кожата при повечето хора няма да се различава особено. Цветът ще се приближава до този на Риана и Бионсе. Хората с много бяла или много тъмна кожа ще се смятат за уникални.

6. Фактът, че красотата ще стане толкова лесно постижима ще доведе до това предразсъдъците на основа външен вид да изчезнат.

7. Рекламната индустрия в сферата на козметиката и външния вид ще се преориентира. Роботи, вместо модели, ще представят най-новите тенденции.

8. Всеки ще си има най-малко по един робот асистент.

9. Хората, които не искат да се възползват от пластична хирургия, ще използват модерни козметични средства, които също ще предлагат траен ефект - оформяне на скули, розови страни, оформени вежди.

10. Еманципацията на жените вече няма да е от първостепенна важност, защото балансът между половете ще се промени драстично. Жените ще могат да дадат живот и на 120 г., ще станат по-образовани и по-отговорни от мъжете. Мъжете ще станат основни клиенти на пластичната хирургия. Защо ли? Защото ще се борят за вниманието на жените и ще бъдат обсебени от идеята да станат привлекателни в техните очи, за да се доберат до богати и влиятелни дами, които да се грижат за тях.