След като през януари Майк Тайсън стана баща за 8-ми път на момченцето Мороко от съпругата си Лакиха Спайсър Тайсън, той реши да излее душата си за инцидента с починалата си 4-годишна дъщеричка, съобщава Lifestyle.bg

През май 2009-та година нещастен инцидент уби малката Екзодъс от брака му с втората му съпруга Моника. Корда се отскубна от фитнес съоръжение и се уви около вратлето на детето.

"Имах 4-годишна дъщеря, която за нещастие претърпя инцидент и почина. Бях направо съсипан, раздирах се отвътре. Исках да се справя със ситуацията с гняв... Но когато един ден отидох в болницата и видях родителите на други деца, които умират или са починали вече, как те приемат с достойнство случващото се, поисках и аз да го направя", разкрива опечаленият татко, който е известен с избухливия си нрав и боен дух.

"Имах много сериозна подкрепа от семейството и приятели. Имах добри ментори. Не съм по-добър от останалите успели хора, не съм по-различен от тях... Исках да се променя. нямаше да успея без тях", с благодарност допълва Тайсън.