Вече четири години една от най-известните родни манекенки – Боряна Шехтова е държана в плен на сочения за наркобос Христофорос Аманатидис, по-известен като Таки.

Гръцкият бизнесмен не дава красавицата да се вижда дори с най-близките си роднини. За последно Боряна е забелязана в България през юли, когато нейната близначка Анна роди второто си дете. След това манекенката отново потъна в неизвестност. Тя не просто не се появява на светски събития, но категорично е забранила на роднини и приятели да дават информация за нея и въобще да я споменават пред външни хора.

Самата Боряна дори не вдига мобилния си телефон. На непознати номера отговаря чужд глас: ''Ако прецени, ще ви се обади. Но тя не дава интервюта и информация за себе си''. Близначката Анна също е дала обет за мълчание: ''Сестра ми вече не е публична личност и предпочита да е встрани от камерите''.

Робството на Боряна започва през 2008 г., когато тя се запознава с Таки.

Двамата се срещат покрай друга манекенка – Диляна Попова. По това време двете са първи приятелки, а Таки има близки отношения с Диляна. Таки се държи кавалерски и с двете дами, но Боряна започва постепенно да измества приятелката си от сърцето на гърка. Скоро тя се намества и в леглото му.

В края на 2008 г. Таки е обявен за общодържавно издирване. Незабавно напуска България, вземайки Боряна със себе си. Оттогава близначката потъва в неизвестност. Според нейни близки манекенката имала право да се прибира в родината си най-много два пъти в годината. Изричното условие било тя да не се появява в заведения, публични и светски прояви.

Боряна и Анна Шехтови са родени в Ямбол през 1978 г. В София Боряна завършва английска филология, а сестра й – математика и информатика в Пловдив. Двете стават известни като водещи манекенки в ''Ексграунд''. Близначките се превръщат в най-търсените моделки у нас. Първата голяма любов на Боряна е Евтим Милошев. Следва връзка с Емил Кошлуков. Таки слага край на любовните й авантюри. Заради връзката им Боряна е принудена буквално да изчезне от страната, пише novini.bg.