Продуцентът на "Комиците" и "Столичани в повече" Евтим Милошев е имал връзка с настоящата половинка на скандалния бизнесмен Христофорос Никос Аманатидис, по-известен като Таки.

Манекенката Боряна Шехтова, която днес е половинката на подземния бос, живяла около 8 месеца с Евтим. В онези години Милошев работил за Слави Трифонов и се изявявал като отговорник на несъществуващото днес шоу „Вот на доверие".

Боряна обаче напуснала внезапно Евтим, когато се запознала с Таки. Тя буквално за една нощ се изнесла от апартамента на Милошев, без да му дава каквито и да било обяснения.

„Евтим много страдаше. 2 месеца беше като болен. Навярно и тогава се скара със Слави, защото Дългия го убеждаваше, че е по-добре да прежали Боряна, за да не се разправя с Таки", разказват осведомени.

По онова време Боряна е една от най-известните манекенки на Розалия Тинкова.

Колкото и невероятно да ви се струва, тя и колежката й Диляна Попова, която публично разгласи връзката си с Таки, все още се дишат. Доста странно нещо наистина за моделските среди, където скандалите, завистта, обидите и клюките са съвсем обичайни.

Нежната, изящна и изключително деликатна във взаимоотношенията си Диляна успява да запази добри взаимоотношения с колежките си от модните среди.

Наскоро тя сподели, че напук на очакваното злословене нищо подобно не се е случило и няма да се случи, що се отнася до бившите й гаджета и техните половинки.

След като разгласи връзката си с Таки, Диляна побърза да уточни, че не е имало спречквания между нея и сегашната му приятелка Боряна Шехтова. Двете са и приятелки, не само колежки, но засега взаимоотношенията им остават непроменени.

Диляна споделя, че много се радва за колежката си Шехтова и нейната нова любов, но на този етап не се е виждала лично с нея, за да сподели чувствата си.

Сега крехката дама се е съсредоточила върху работата си и няма време нито за любовни авантюри, нито за сплетни и обиди, пише blitz.bg.