Соченият за наркобос Христофорос Аманатидис-Таки се жени за манекенката Боряна Шехтова в Дубай.

В момента емблематичната моделка от близкото минало е в емирството и подготвя детайлите около тържеството.

Напук на очакванията за разточителство и невиждан лукс, сватбата на Таки и Боряна ще е съвсем скромна.

За да не се вдига излишен шум около двойката, двамата ще подпишат в Дубай, далеч от хорските погледи, пише lifestyle.bg. Само най-близките на моделката ще присъстват на церемонията.

През октомври красавицата ще навърши 34 години и вече не иска да е само със статут на любовница на митичния бос, иска да е майка на наследника му. Преди да роди от Таки обаче, Боряна настоява да получи пръстен и законен брак.

Според близки до семейството Шехтова дори е почнала да обикаля булчинските магазини, за да си търси подходяща рокля. За момента още няма назначена точна дата за церемонията, но се очаква това да стане до края или в началото на следващата година.

Шехтова и Таки имат връзка от 4 години и въпреки многобройните слухове за раздяла те все още живеят заедно. Дори бащата на Таки потвърди, че веднага след ареста на сина му през месец май Боряна е заминала при него в далечната страна. Некос Аманатидис дори обяви, че му е мъчно за сина му и иска да отиде при него да го види. Това вероятно ще стане за сватбата на Таки, коментират близки до семейството.