Предстоящият боксов сблъсък между Кубрат Пулев и Владимир Кличко предизвиква небивало вълнение в родния ъндърграунд.

Сред гостите на боксовия мач в Хамбург ще бъде подземният бос Красимир Каменов - Къро, твърдят съратници на висаджийското величие.

Къро е купил 20 билета за ВИП ложите в зала „О2 World Hamburg" и на 6 септември ще бъде един от стотиците българи, които ще подкрепят Кобрата срещу 3-кратния световен шампион Владимир Кличко.

Наследникът на Жоро Илиев във ВИС-2 заминава за Германия с голяма свита охранители, като сред спътниците му вероятно ще бъде и ММА боецът Любомир Симеонов - Любо Чука. Двуметровият исполин вече е получил разрешение от съдебните власти да излиза от България. Любо Чука е подсъдим по дело за търговия с наркотици, което се води срещу няколко човека от бандата на Христофорос Аманатидис - Таки.

Самият Таки, който е изгнаник в Дубай, няма да присъства на боксовия мач на приятеля си Кубрат Пулев, тъй като рискува да бъде арестуван от ченгетата в Германия. Таки е издирван от Интерпол. Страшилището на родния ъндърграунд е близък приятел с Кобрата от години. В периода 2005 - 2009 г., когато Кубрат все още не бе професионален боксьор, той бе част от обкръжението на Христофорос Аманатидис. Кобрата даже бе за кратко бодигард на Таки съвместно със своя приятел Любо Чука.

Въпреки че няма да е сред зрителите на най-дългоочаквания двубой в историята на българския бокс, Таки е сред големите оптимисти, че Кобрата може да сложи край на юмручната доминация на Владимир Кличко. Мафиотският бос вече е заложил 100 000 евро за победа на Кубрат Пулев. Специално за мача, който ще се състои на 6 септември в Хамбург, Таки събира приятели в имението си в Дубай. Тези, които познават комарджийския нрав на Христофорос Аманатидис, предричат, че в Дубай ще се организират масово залози между „добре облечени бизнесмени" за изхода на боксовия мач.

„Таки е надъхан да прибере парите на арабите, които масово вярват, че Владимир Кличко ще победи Кобрата", потриват доволно ръце хората на мафиота.