Този петък, 7 април, ще се насладим на новия албум на независимия хип-хоп изпълнител Oddisee по покана на Reel Feel и Sofia Live Club.

Освен първокласните музиканти от GOOD COMPNY, на сцената ще се качи и специалният гост на турнето – изключителният Olivier St. Louis. Талантливият музикант ще открие концерта с някои от най-добрите си парчета, издадени през разнородната му кариера.
Истинското му име е Olivier St. Louis, но е добре познат на феновете и като Olivier Daysoul.

Роден е във Вашингтон, а израства във Великобритания, където завършва Оксфорд. Отдава се на сферата на биологията, но въпреки това не може да потисне страстта си към музиката, което го кара да води двоен живот – на човек на науката през деня и артист през нощта. През 2006 г. издава първия си албум, кръстен ‘Кilowatt’, който му отрежда заслужено място сред ъндърграунд електро-хип-хоп артистите.

Едновременно с това Olivier започва да получава множество предложения от продуценти, които го канят като гост-вокалист, и има защо. Той е артист с еклектичен поглед, който има дарбата да смесва класиките на Al Green с ексцентричността на Prince. Музиката му e извор на удоволствие, като едновременно предизвиква да се движиш, но и да я слушаш внимателно. Талантът му не остава незабелязан и постепенно той получава заслуженото внимание за работатa си като вокалист и автор на песни.

Това подтиква Olivier да отдели цялото си време на музиката и да започне турнета по целия свят с различни артисти като Hudson Mohawke, Oddisee, C2C и много други от 2010 г. насам. Следва търсене на собствения му звук, в което любовта към блус, рок и фънк музиката надделява и отваря нова глава в кариерата му. От „Daysoul“ Olivier се връща отново към родното си „St. Louis“ и започва да пише и продуцира авторска музика с авторски инструментали.

Паралелно със соловата му кариера, Olivier St. Louis е и част от бандата Good Compny. У нас ще видим Oddisee (вокал), Olivier (китара и бек вокал), Jon Laine (барабани) Dennis Turner (бас китара), Ralph Washington (клавишни) и Richard Patterson (MPC).
Начален час на събитието е 23:00, а клубът отваря врати в 21:00 ч. Билетите от 25 лв. са в продажба в мрежата на Eventim. Цената на входа ще е 30 лв. Билетът не гарантира седящо място. Организаторът си запазва правото на промени.