Един творчески тандем, който зрителите на телевизия “Планета” свързват с няколко успешни дуета, Светла Иванова и Дамян Попов са специални гости в новия брой на “Звездно”.

Този път обаче изпълнителите представят пред зрителите своите самостоятелни проекти, над които бяха съсредоточили вниманието си през изминалите месеци.

Светла Иванова разказва за предизвикателството да напишеш книжка за деца, след като в края на месец май презентира своята “Вълшебна книжка” за родители и деца. Защо певицата, писател и йога инструктор е решила да посвети голяма част от времето си през изминалата година на това, ще ни разкаже самата тя в новия брой на предаването.

Светла Иванова е категорична, че работата в няколко насоки по никакъв начин не е причина да “забрави” и за музикалните си проекти. Тя дори издава пред водещата Петя Костуркова, че до края на годината й се иска да представи новия си албум, който ще обединява трите й страсти - музиката, писането и йогата.

Дни след като представи най-новия си видеоклип “Твоето момче” Дамян Попов също застава пред камерата на “Звездно”. Поп изпълнителят признава, че е много щастлив, че песента се приема толкова добре от публиката и отправя благодарност към целия екип, който стои зад създаването му.

Дамян Попов разказва и за екскурзията до Барселона, която си подари в началото на месеца, за любимите си места, които успя да посети отново, както и за следващите дестинации, които е набелязал да посети това лято.

Ще чуем и интересния му разказ за неговия абитуриентски бал.