Първият по рода си танцов хип–хоп спектакъл „Мрежата“ представят хореографи от The Center на 07.11 (петък), в кино Люмиер.

Той съчетава в себе си духа на Чарли Чаплин, съвременното виждане за света от женската гледна точка в лицето на Бионсе и от мъжката в лицето на Фарел Уилямс, преминавайки от военните действия на Хитлер до мъдростта, която ни предава Роки Болбоа по неговия начин.

Четирима са хореографите захванали се да се ровят в тайните на живота и да представят тяхното виждане чрез съвременната музика. Четири крайни гледни точки се преплитат, за да образуват една МРЕЖА, която днес формулира световните разбирания за живот.

Младите хореографи, изработили спектакъла, са част от най-голямото училище за хип-хоп танци в България – The Center, учещи се от най–добрите артисти в световен мащаб, доказали уменията си пред света и на родна земя не веднъж. Те са единствените танцьори в България, които са извоювали присъствието си на най–голямата сцена за хип-хоп - Световното първенство във Лас Вегас. Имат достатъчен опит и креативност, за да заразят публиката с уменията и идеите си, както и да им покажат нов поглед над случващото се около тях.

В „Мрежата” ще вземат участие над 100 танцьора на възраст между 5 и 38 години. Началото на спектакъла е в 20.00 часа. Билетите са на цена 10 лв.