Един от най-атрактивните участници в този сезон на „България търси талант” е танцьорът, за който няма невъзможни движения Реми Тоин. Тази неделя той се класира директно за финала на шоуто, който е на 15 декември с единодушното решение на журито, поразено от неговия невероятен талант. Реми Тоин е роден в България, но е от нигерийски произход. Прекарал детството си в домове за сираци и е намерил своя начин да стане „най-добрата версия на себе си“ – танците! 

Освен танцьор, той е и хореограф и участва в много музикални видео клипове. Финалистът в „България търси талант” е от най-търсените танцьори в България и един от малкото, които имат специфични акробатични умения. Иска да бъде танцьор на световно ниво, но е щастлив с любимата си работа в България, защото не всички негови колеги могат да изкарват хляба си като танцьори и хореографи.

От повече от година и Реми се изявява в най-посещавания клуб в София „Бедрум” на хип-хоп партита всяка сряда. Гост изпълнител на последното от тях беше Гери-Никол, на който той буквално скри шапката. Гери отново бе с провокативен стайлинг, който освен лъскав червен панталон включваше и каубойски ботуши с камъни.

Най-прочутият клуб „Бедрум” ще отпразнува своя 14-и рожден ден на 20 декември, петък с невероятно парти, за което дълго ще се говори. По традиция празника на любимата дестинация на купонджиите събира в залата на клуба всички най-известни ВИП-звезди, които танцуват и се забавляват до зори.

снимки:pr