Таня Боева и Тони Стораро заминават за нашето Черноморие, за да заснемат видеоклип към дуетната си песен „Дали е любов”.

Таня Боева сподели за плановете им:

“Сега в неделя, на 15 юли, снимаме нашия най-нов проект с Тони Стораро – много, много хубав дует, който според мен има много хитов потенциал и вероятно ще се хареса и на неговите, и на моите фенове, а и на общите ни. Доверихме се отново на режисьора Ники Скерлев. Идеята е да снимаме в един много красив комплекс край Созопол и на Марината на Свети Влас, на яхтения клуб. Изобщо искаме да стане един много романтичен летен видеоклип, защото и сезонът го предполага, но и песента е много романтична и заслужава наистина едно много свежо видео с много романтика” – разказва певицата в интервю за Signal.bg.

Сингълът е със заглавие “Дали е любов”, разкрива още изпълнителката на „Ара Мюзик” . До десетина дни след заснемането на “Дали е любов” се очаква видеоклипът да се завърти в ефира на Фен ТВ.

“Наистина съм много емоционална и много се радвам на този проект, защото отново се събираме с Тони, изключвам “Непоносимо страхотен”, който не е точно дует. Първият ни дует, който бяхме направили мисля е от 2000 година и 12 години по-късно пак се събираме като дует и е емоционално и много красиво” – споделя Таня Боева.