Таня Боева обмисля да заживее в САЩ, но признава, че я обзема носталгия.

"Бях ходила няколко пъти там с туристическа виза - първият беше през 2004-та. Хареса ми, реших да кандидатствам за зелена карта и спечелих. Тогава бях бременна със сина ми Росен. Когато получих писмото, се обадих до посолството и няколко пъти отлагах интервюто. След като родих на 9 март, отидохме с мъжа ми и бебето в посолството, дадоха ни визи и ни казаха до 6 месеца да влезем в САЩ, за да си получим зелените карти", казва певицата в интервю пред в. "Жълт труд".

"Имаме много приятели българи, които живеят там. Отседнахме в Чикаго, изкарахме си всички необходими документи със статут да живеем в САЩ. Така ходя всяка година там за по няколко месеца, време, през което обикалям Америка с концерти пред българската общност. Чувствам се прекрасно на тези срещи с нашенците, живеещи там", ракзакза още певицата.

"Не съм казала, че няма да отида там за дълго. След два-три месеца обаче носталгията ме връща всеки път. Хубавото на зелената карта е, че мога да отивам и да се връщам, когато пожелая. Росенчо е малък. Смятам, че за него ще е прекрасно като порасне да има шанс сам да избира къде да се установи - тук или в Америка, не че България не е вариант за живеене, но засега - много труден, самата аз го изпитвам на гърба си. За мен всички хора, които се опитват да правят някакъв бизнес в България, са герои - защото страната ни все още дава съвсем малко възможности за реализация и за сметка на това създава много трудности. Да не говорим за корупцията", споделя Таня Боева.