Фолк певицата Таня Боева оглуша по време на едно от последните си участия.

Тя е била поканена да пее на рождения ден на именит баровец. В разгара на купона бизнесменът се разгорещил от чалга ритмите и скъпия алкохол и извадил личния си пищов.

Бизнесменът предложил на гостенката си да стреля от кеф във въздуха. Първоначално тя се дърпала, но след това се съгласила да дръпне няколко пъти спусъка. От звука обаче й се повредили тъпанчетата на ушите, пише "Телеграф", цитира ''Блиц''.

Още на следващия ден изпълнителката на "Лошо момиче" постъпила в ИСУЛ, където имала познат доктор. Наложила се спешна операция и оставане няколко дни в болница.

Таня Боева вече е изписана, макар слухът й да не е възстановен. Едното й ухо е доста увредено и не се знае дали ще бъде възстановено напълно. Таня продължава концертната си дейност, но споделя, че трудно чува какво пее.

Певицата коментира и актуалната клюка, че има връзка с бившия любовник на Малина - бореца Краси Кочев. "Не е вярно, че сме гаджета, но всеки ще си вярва в това, което иска. Така че каквото и да кажа аз е без значение", каза Боева. Клюката тръгна от участието на Кочев в клипа на Боева "Идеално лош".