Фолк звездата от близкото минало Таня Боева е претърпяла пълна промяна и няколко корекции. Бившата фолкаджийка е неузнаваема, видя Lupa.bg. Таня изчезна от медийното пространство след раздялата с дългогодишната си половинка Мишо Бургуджиев. „Не се страхувайте от враговете, които ви атакуват. Страхувайте се от приятелите, които ви ласкаят.“ – отбеляза тя над публикувания фотос в социалната мрежа.

На снимката Боева е неузнаваема – станала е брюнетка, като от русите букли няма и следа. Последователи на певицата коментират, че така е още по-хубава и секси, а най-вероятно е претърпяла и няколко корекции, защото самото й лице е доста различно, личат си изкуствените устни, огромните мигли и изпиления нос.

Боева преди

„Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ – философства тя, над друго свое фото и не крие, че се чувства щастлива. Таня не е представяла нова песен от 2017 година. Феновете й смятат, че най-вероятно се е посветила на личния си живот и новия мъж до себе си.

снимки:официална страница на таня боева