Цяла седмица е изкарала в болница певицата Таня Боева, разказа самата тя.

След тръгналия слух, че си е спукала тъпанчето след стрелба с огнестрелно оръжие, фолк дивата не отрече да има проблем с едното ухо, но уточни, че той се дължи на възпален слухов нерв, пише „Всеки ден".

„Не е вярно, че не чувам. Просто звуците ги приемам изкривено. Ефектът е като при лоша уредба, при която звукът се премоделира", коментира положението си изпълнителката.

Заради възпаления си нерв даровитата певица е била цяла седмица на системи в ИСУЛ. Последната й интервенция в болницата е била онзи ден, като дивата ще продължи да се лекува вкъщи с медикаменти. Тя вече се чувства добре и е започнала да работи върху новото си парче „Само ти". Предстои й към него да запише клип другата седмица.

„Всъщност, докато се лекувах, не съм спирала да пея. Ходех си на концерти, макар че не се чувствах комфортно. Аз се забавлявам, докато съм на сцена, но сега заради ухото не мога. Вече обаче съм значително по-добре", уверява Боева.

Ухото си възпалила по време на сватба. Тя изнасяла концерт на младоженците, когато сватбар й предложил да гръмне с пистолет с халосни патрони за градус.

Фолк фурията, без да много да му мисли, грабнала пищова и стреляла.

„Държах пистолета много близо до себе си. Трябваше да го отдалеча, но не знаех това. От силния звук на секундата ми заглъхна ухото. Тогава си помислих, че съм си спукала тъпанчето. Но Слава Богу, не беше това", допълва разказа си Боева.