Фолк певицата от близкото минало Таня Боева влиза в Къщата на "ВИП Брадър" с цел да разкрие с какъв човек е живяла повече от 15 години. Изпълнителката на "Дама Купа" ще стане част от рилаитито, което започва на 10 септември, научи HotNews. Звездата е приела да участва срещу не лош хонорар от 60 000 лв.

В същото време бившият й съпруг Михаил Бургуджиев разкри, че тя крие детето им и той не го е виждал година и половина. Композиторът е категоричен, че Боева лъже, че тя и новата и половинка са подложени на тормоз от него.

"За поредните измислици на бившата ми жена съм завел дела, тъй като никога и по никакъв начин тя не е била заплашвана или малтретирана от мен или член на фамилията ми. Това, което най-силно ми причинява болка обаче, не са нейните клевети и обиди, а фактът, че въпреки съдебните решения аз не само не съм виждал сина си от година и половина, а от 12 месеца и нямам и телефонен контакт с него“, изпрати писмо Бургуджиев.

Бившият на Таня Боева: Върни ми сина!

"С бившата ми съпруга Таня Боева смее във фактическа раздяла от юни 2017 година, когато се изнесе от семейното ни жилище заедно със сина ни Росен Бургуджиев. Междувременно тя депозира молба за издаване на незабавна защита по ЗЗДН, в която ме обвини, че съм упражнил спрямо нея акт на домашно насилие. Така в продължение на 7 месеца аз не можех да доближавам жилището, в което тя живееше със сина ни“.

Ето коя взе мястото на Таня Боева

С решение на ОС – Стара Загора въпросната заповед била отменена и съдът приел, че няма доказателства за извършен акт на насилие. Всички останали заповеди от Таня са били отхвърлени.