Една от най-успелите в чужбина български манекенки Таня Илиева и певецът Руши Видинлиев се появиха заедно на съвместния концерт на D2 и Стела от X Factor, като по този начин показаха, че са все още заедно.

Влюбените не обичат много да са в светлините на прожекторите, освен ако не е свързано с работата им. Именно по тази причина слуховете, че са се разделили, не спират да ги преследват. Таня и Руши живеят в чужбина. Според слуховете двамата имат апартаменти в Ню Йорк и Париж, където прекарват повечето време, заради своите професионални ангажименти.

„Престанете да ни разделяте. С Руши съм. Двамата се обичаме, млади и готини сме. Не смятам, че бракът е нещото, което решава нещата. Така си ни е добре”, разказала Таня пред репортери, пише blife.bg

В близкото минало Руши Видинлиев беше един от популярни и обичани поп изпълнители, но за момента сякаш е оставил музиката. Таня пък е един от родните модели, които се радват на голям интерес от страна на световните дизайнери. Двамата са заедно няколко години.