Готвачът и сомелиер Таньо Шишков, който гледаме в предаването „Звездни стажанти” проговори за най-голямата драма в живота си пред списание LOVEstyle.

„Приех това участие най-вече заради благотворителната кауза, която има всеки един от нас. Моята е лична и е свързана със закупуване на кувьози за неонатологичното отделение към Първа градска болница. Там прекарах немалко време преди осем години заради дъщерите ми – еднояйчните близначки Ния и Миа. Те се родиха в седмия месец и тежаха по 1200 и 1400 грама. Знам през какво минават родителите на недоносените бебета, как изглежда самото отделение. Моите деца два месеца бяха в кувьози - от седмия до деветия месец. Всъщност минахме пред доста болници и затова реших това да е моята кауза. Днес, Слава Богу, и двете са абсолютно здрави и изобщо не можеш да разбереш, че са имали проблеми като бебета. Но знам какво е да ти кажат, че децата ти имат малък шанс да оцелеят. Те наистина имаха реална опасност да не оживеят. Едната ми дъщеря, която се роди по-малка, шест пъти прави анемия. Беше много тежко положението наистина.”

Шишков е разделен с майката на близначките, които вече са на 8 години. Не живее с жената, която го дари със син на име Георги. Той обаче е щастливо обвързан.

„Да, имам жена до себе си – признава готвачът пред списание LOVEstyle. Заедно сме от близо две години. Тя се занимава със стоматология. Съдбата ни срещна, даже не чрез познати, а просто се видяхме на един вход. Бяхме на едно и също място в един и същи ден. Засега обаче не мислим за сватба и дете.”

Източник и сн.: LOVEstyle