Таря Турунен ще доведе две чужди банди за концерта си в зала “Универсиада”.

Полските гресив метъли Anvision и английската мелодик рок банда Devilfire ще се качат на сцената и ще подгреят публиката преди излизането на финландската прима. Концертът на 7 февруари, организиран от Loud Concerts, е с начало 19.45 часа.

Билетите за шоуто на Таря в София са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис. Те са на цена 40 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 50 лева на билет.

Датата у нас е част от европейското турне The Shadow Shows, което стартира през октомври и с което през лятото преди това Таря посети за пръв път Китай, Хонконг и Тайван.

Феновете е добре да знаят, че в залата няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети.
Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Преди и по време на концерта, в залата ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни видове напитки.
Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Таря Турунен.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала “Универсиада”.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Вратите на зала Универсиада на 7 февруари отварят в 18.30 ч., а първата съпорт банда излиза на сцената в 19.45 часа.