Слуховете за постоянните залитанияпо други мъже разгневиха Дарко Тасевски. Футболистът на "Левски" досега се стараеше да сдържа македонския си нрав, но след поредния "донос" от приятели направо превъртял.

Дарко хвърлил мерника на актьора от "Стъклен дом" Дарин Ангелов, като според запознати дори го следял с колата си, за да знае с кого се вижда. Причината за болезнената ревност на Тасевски не е никак безобидна. Приятелите му неведнъж го предупреждавали, че засичат Мис България 2010 да флиртува с Дарин Ангелов.

Последният слух гласи, че Ромина и барманчето от "Стъклен дом" се натискали като тийнейджъри в столичен клуб. Гостите на заведението били крайно възмутени от разкрепостеното поведение на миската, пишат от

Ромина подсилвала мълвата, достигаща до ушите на гаджето й, като позирала на снимки от купони редом до Дарин, когато Дарко бил в чужбина.

Приятели на Тасевски започнали упорито да му се подиграват, докато накрая му кипнало. Какво са си казали с половинката си, не е ясно, но според запознати Ромина тотално е ограничила контактите си с Дарин. Последният пък треперел от страх заради разгневения македонец. Снимка: Булфото