За тях казват, че са на светлинни години разстояние от повечето татковци. Защо ли?

Не сменят пелени, не приготвят яденето за децата, едва ли ги перат, но за сметка на това умират да се грижат за малчуганите си.

Ето кои са едни от най-желаните бащи – поне според класацията на медиите. Дали заради броя деца, дали заради страхотния външен вид или заради успешната кариера?

Брад Пит. Деца: Мадокс (9), Пакс (6), Захара (5), Шийло (4), близнаците Кнокс (2) и Вивиан (2).За по-малко от две години Брад направи прехода от необвързан до баща на шест деца.

Признал е осиновените малчугани на партньорката си Анджелина Джоли и имат заедно още три биологични деца. И винаги твърди, че за него шансът да бъде родител е едно от най-върховните и смислени неща на света, това е неговата награда в живота. Господин Пит е много активен, навсякъде пътува с децата си, води ги на училище, храни ги, приспива ги и ги пази, докато Анджелина е на снимачната площадка, а дори успява и да излиза навън.



Матю Маконъхи. Деца:
син Леви Алвс (2), дъщеря Вида (1)Когато е разбрал, че ще става баща, тогава е направил огромната стъпка в живота си: оженил се за приятелката си Камила Алвс и се отказал от бирата. И доста странно се е сторило на околните изявлението, че приятелката му е бременна. На медиите казва: „Камила и аз заедно направихме детето си“. Kaкто и при повечето хора, и в неговия живот настъпва обрат за добро след появата на малчуганите. И доста често го виждат с хлапетата около него. За семейството си казва, че е веселата четворка, а родителството описва като “ужасно забавна, но и упорита работа”.