Всички бяхме свидетели как съвсем скоро звездната двойка Николета и Валери Божинови доказаха за пореден път любовта си. Всички бяха възхитени от красивата и романтична идея на семейството да си татуират инициалите на китките.

Привличайки отново публичното внимание, плеймейтката Николета Лозанова и съпруга й Валери Божинов се появиха с изящно изографисани татуси на ръцете. На китката на Николета чаровно бяха изписани инициалите на любимия й Валери- ''V В'', а на тази на Божинов стои прелестното  ''N L''.

Феновете на влюбената двойка бяха изумени от романтиката, която надделявала в отношенията на Ни Ло и Валери. Но сега се оказва, че идеята за любовните татуси не е на ''българските Бекъм''.

Всъщност татуировките им щяха да бъдат оригинални, ако само две седмици преди това щерката на Уитни Хюстън и доведеният й брат не си бяха изографисали на китките ''W H''. В знак на обич към майка си двете деца си направили изящни татуировки, пише kliuki.bg. Освен че семейство Божинови откраднаха идеята от децата, те дори позираха по съвсем същия начин като Боби Кристина и Ник Гордън.

Изглежда че известната родна двойка постоянно следи какво правят световно известните и изкопира всяка тяхна идея, приписвайки си авторските права. Освен това Николета и Валери получиха доста подигравки в социалната мрежа относно зачестилите си кражби на идеи, особено от страна на плеймейтката Лозанова.