През уикенда Татяна беше гост в предаването “COOL…T” по BTV.

Талантливата певица даде откровено и много открито интервю, в което разказа за една от най-успешните си творчески години - 2015 г. и хитовите “Да сме Квит” и “До три”. Татяна споделя и вълненията си от наградата, с която наскоро бе удостоена – приза на столичен клуб за “Най-атрактивен изпълнител”. Тя за първи път отведе зрителите във фитнес залата в Пловдив, в която тренира от доста години и представи личния си фитнес инструктор. За никoй не е тайна, че Татяна е сред най-поддържаните не само певици, но и жени в България. Певицата всекидневно прави по 300 коремни преси, които са нейна запазена марка.

Интересен факт е, че сексапилната певица е много грижовна майка. В предаването Татяна разказа колко са близки със сина й, както и че за нея е изключително важно двамата да могат открито да говорят и споделят.

Певицата призна, че не обича много да говори за личния си живот, но все пак разкри, че съпругът й е фермер и противно на очакванията, че тя няма време за двамата си мъже, се оказва, че по-заетия в семейството е нейният съпруг.
Феновете на Татяна с нетърпение вече очакват новата й песен.

“Хубавите неща стават бавно и не искам да прибързвам, случват се някои промени, работим усилено с екипа и мислим непрестанно за феновете ми. Те непрестанно ми показват своята любов и ми пишат, затова държа да им предложа най-доброто, защото те го заслужават. Искам крайния резултат да си заслужава, защото влагам много усилия и енергия в музиката, която правя”, споделя Татяна.

Източник и сн.: Planeta.tv