Звездата на телевизия “Планета” вече е в процес на работа върху новата си песен.

Най-нетърпеливи се оказаха феновете й, които все повече имат запитвания, кога ще излезе тя. След актуалния й хит в момента “Да сме квит”, изпълнителката заяви, че за нея е по-важно качеството, отколкото количеството което излиза на пазара.

“Нови песни излизат на пазара всеки ден, но колко от тях обаче се открояват е по-важно, защото аз самата понякога се обърквам като творец, а камо ли слушателя. Мисля, че ние изпълнителите в този бранш, трябва да заложим повече на качеството, а не просто само и само да сме на екран, да се пускат песни, които след два месеца вече не се помнят. В годините, като се връщам назад, съм правила доста компромиси към себе си и откъм музика и текстове дори, но сега нашата публика и нашия слушател е доста капризен, затова трябва да даваме най-доброто от себе си”, разкрива Татяна.

Песента “Да сме квит” стана доста обичана и популярна и от родните DJ, който не пропускат да я включат в програмата на вечерта, а сега през летния сезон, песента “На морето” е повода талантливата изпълнителка, все по-често да бъде засечена край морето

“Имам доста идеи, които искам да реализирам, заедно с екипите с които работя, но компромиси няма да има”, с усмивка завършва Татяна.