Лятото е време за емоции и температурите се покачват рязко. Горещи предложения греят и в лятната колекция на българския моден бранд, създаден от Вероника, а поредното популярно лице на модната марка е горещата Татяна.

За нея това е предизвикателство, но не за първи път тя се снима като модел. Разбира се, високия професионализъм дава резултат и Татяна е повече от перфектна в ролята на модел.

Експлозия от цветове и емоции - това е лятната колекция “Candy Cotton”, която се отличава с нетипичен за бранда “бонбонен” стил, но пък диктува модни правила за това лято.

За перфектната визия на Татяна и този път се погрижиха екип от професионалисти: Емилио Стефано - коса, Никола Иванов - грим и Христо Василев - стил. За перфектните кадри певицата позира пред обектива на модния фотограф Теди Грозданов.

Лятно настроение, палми и басейни са красиво допълнение към снимките, които със сигурност ще донесат удоволствие на всяка дама, която търси своя индивидуален стил. И този път работният процес беше предизвикателство за всички от екипа. Рекордни температури от над 40 градуса белязаха деня на снимките, но Татяна и екипа дадоха всичко от себе си, за да постигнат максимално добър резултат.

Татяна се появява за първи път като лице на DECALOGUE и избора й никак не е случаен. Всички знаем, че певицата държи изключително много на перфектното си тяло, за което полага ежедневни усилия във фитнес залата.

Припомняме, че лица на предходни колекции на популярния моден бранд вече бяха Магда, Кали и Яница, а изненадите тепърва предстоят.