В последните месеци Татяна получи няколко награди.

Първото отличие е за принос в опазването на културата и традициите на родния й град Съединение, която й бе връчена в началото на 2015 г. За нея изпълнителката разкри, че я приема като голямо уважение и подкрепа за работата й през годините.

“Това е много истинска награда за мен, защото човек не трябва да забравя откъде е тръгнал” - споделя певицата в “Звездно”, пише signal.bg.

Другата награда за изпълнителката е “Най-красива и перфектна визия”, връчена й от столичен клуб и популярни журналисти. “За мен е комплимент при наличието на толкова красиви мои колежки, да получа тази награда” - с радост признава тя.

Певицата не крие, че спортът за нея се е превърнал в начин на живот и нейна визитна картичка. Тя не пропуска ден, в който да не спортува. Наред с музикалните си изяви и подготовката на клипове, Татяна спазва строг хранителен и спортен режим.

Изпълнителката сподели още, че в момента подготвя своята нова песен и е съсредоточила всичките си усилия за нея. Надява се съвсем скоро новият проект да бъде финализиран и записан.