Преди броени дни Татяна зарадва почитателите на поп-фолка с най-новата си песен “Падам си по теб”.

Премиера, която съвпадна с един от най-драматичните моменти в живота на певицата и нейното семейство. Изпълнителката все пак намери сили да говори за това в обширно интервю за голям седмичник и да открехне завесата какво й е коствало нейния последен проект да излезе на бял свят, докато е знаела, че губи майка си завинаги:

“Подготвях този проект дълго време. Първите снимки бяха направени в Дубай, а тук трябваше да довърша песента и клипа. Три пъти се наложи да отложа снимките на клипа, а на последната дата, която бях насрочила за записи и снимки, се случи кошмара с майка ми... Не знаех какво да правя, бях толкова объркана и всичко вършех по инерция. В деня, в който се запали къщата на родителите ми, аз трябваше да запиша песента. Бях се отказала, но хората, които ме подкрепиха и ми дадоха сили, бяха сина ми и приятеля ми! Не знам как влязох в студиото. Момчето, което трябваше да ме запише, ме посрещна с въпроса: “Какво стана бе, Татянка, какво се случи?“, а аз само му отговорих – Дошла съм да запиша песента и не искам да говоря за нищо друго! На следващия ден снимах клипа. През цялото време говорех с главната лекарка, която се грижеше за майка ми и слушах инструкциите на Ники Скерлев! Силата, която ме съпътстваше в онзи момент беше, че майка ми винаги ме е окуражавала да вървя напред, да бъда сред хората и да не се затварям в себе си! Направих всичко, което беше по силите ми, а останалото беше Божа работа. Оставаше само да се молим за нея, но изгарянията бяха над 75 процента и тя не издържа! Явно така е било писано, а и всички сме гости на тази Земя! Сигурна съм, че тя сега е на по-добро място и ми помага дори и от небето! Не обичам да говоря много за личния си живот, но без да съм го искала, стана достояние на цяла България. Ужасът, който преживях, няма да забравя никога, но в крайна сметка животът продължава и нищо не мога да променя от случилото се! Благодаря, на близките ми и моя приятел, които са неотлъчно до мен и ми дават силата да продължавам само напред! Тази песен е много специална и аз я посветих на майка ми и на приятеля ми”, споделя Татяна.

Певицата признава, че много сили й е дал и нейният син Атанас, с който са много близки и се подкрепят във всичко. В този момент той показал на своята майка, че вече е голям мъж и може да бъде и неин съветник:

“Мамо, няма да отлагаш записа, ти каквото можа – направи, нищо не можеш да промениш от тук нататък. Тази песен доста пъти я отлага, така че отиваш да записваш.”

След всички трудности, които певицата преживя, тя все пак намира сили да се усмихва и да окуражава близките си, че трябва да бъдем добри, да мислим позитивно, дори и в най-трудните ни моменти. След официалната премиера на видеоклипа “Падам си по теб”, Татяна представи и специална фотосесия, която е дело на Чавдар Димитров. Тя сменя шест много стилни визии на световните марки – Dolce&Gabbana, Roberto Caballi и Gianmarco Lorenci. Изпълнителката разкри, че подготвя ново парче за есента, но сега в последните дни на лятото ще се отдаде на малко тишина и почивка с любимите си хора.

снимки: Чавдар Димитров