Татяна е родена на 17 юли 1978 г. в град Съединение. Вече 13 години е на българската музикална сцена, като изпълнява типичен попфолк, поп, и народни песни от различни етнографски области, за което и помага подготовката й в музикалното училище в Широка лъка.

Преди броени седмици получи награда от столичен клуб за „Най-атрактивен изпълнител“ за 2015 година. Певицата е любимка на публиката и винаги е държала близка връзка с почитателите си. Всички те редовно й правят емоционални изненади, а вчера не пропуснаха да я зарадват с оригинални пожелания и подаръци навръх имения й ден.

Вижте какво сподели Татяна на празника си:

- Татяна, честит имен ден! Празнуваш ли?
- Да, празнувам именния си ден и си го чакам с голямо нетърпение, защото си е личен мой, а и е първият семеен след новогодишните празници. Кръстена съм на баба си и при подписване на договора с Пайнер държах да остана с родното си име, защото не е толкова срещано, а и определено ми носи късмет.

- Кой те поздрави първи?
- Моите почитатели и приятели ме поздравиха още в първите часове на празника. Получих многобройни статуси, писма и обаждания от цяла България, както и от приятели, които са в САЩ.


 
- Какви подаръци получи?
- Като при всеки празник подаръците са задължителни, но тях не искам да коментирам. Иначе като всеки човек и аз се радвам на подаръците. Отбелязвам празника със своето семейство, защото това е личен празник и искам този път да разпусна максимално. Днес по-рано се почерпих с мои приятели в залата, в която тренирам, беше много забавно, защото хем хапвахме, хем тренирахме.

- Ти тренираш доста усилено. Кое те мотивира?
- Да, обичам да тренирам и го правя усилено и ежедневно. Поддържам строг хранителен режим. Напоследък се шегувам, че е крайно време да ме поканят в някой филм или пък да взема участие и на модния подиум. Имам 17-годишен син, но изглеждам като негова връстница.

Източник: , интервю:Георги Гюзелов, сн.Фейсбук