Своята премиера в Planeta Official и в ефира на телевизия “Планета Фолк” направи новият фолклорен проект на Татяна, който е дует с гласа на Родопите – Николай Славеев.

Песента вече се радва на вниманието на публиката и печели все по-голяма популярност.

“Радвам се, че песента ‘’Радо, мари, бела Радо’’ вече е на екран и съм много щастлива. С тази песен се върнах от там, откъдето съм тръгнала в музиката. Първите ми стъпки като изпълнител направих именно с нашата, народна музика, с която съм закърмена. Благодаря на Ники Славеев, че прие присърце поканата ми да участва в този проект и с голям ентусиазъм записа мъжкия глас. Щастлива съм, че остана повече от доволен от крайния резултат. Мисля, че с нашата интерпретация ще дадем един нов живот на тази обичана българска песен. Разбира се, за това според мен допринася и с включването на сина ми в проекта, което му придава различен облик. Той слуша много различна музика, но съм горда, че оценява и българския фолклор. Години наред Наско тренираше конна езда, а музиката му е просто в кръвта”, с усмивка и удовлетворение споделя Татяна.

Аранжиментът на “Радо, мари, бела Радо’’ е на Ангел Ефтимов, а режисьор на цветното и красиво видео е Радослав Георгиев. Както вече бяхме споменали, песента певицата посвещава на свекърва си, която я подкрепя в избора й да се развие като професионален изпълнител.

Именно тя е човекът, който я насърчава да даде всичко, което Господ й е дал като талант на широката аудитория.
Посланието, което Татяна отправя с новия си фолклорен проект е народната музика да намери все по-широк кръг от почитатели, а песента да достигне до сърцата на всички българи по света и да бъде повод за много настроение.