Истински музикален маратон изживя Татяна през изминалите дни. Хитовата изпълнителка на “Пайнер” успя в рамките на един ден да се срещне с почитателите си в Благоевград и София, а след ангажиментите си, красивата певица успя да уважи и купон, на който музикален гост бил Галин.

“Галински е страхотен и аз много му се кефя”, бяха част от думите, които Татяна сърдечно сподели за своя колега и допълни: “Той е талантлив и умее да прави хит след хит, а новото му парче вече ми е любимо и му пожелавам много успех”.

Любима песен на Галин пък от репертоара на Татяна била “До три” и затова той си пожелал тя да поздрави гостите в клуба именно с това парче.
Емоциите и купоните продължават за атрактивната изпълнителка на хита “Рога за спомен”, чиято външност почитателите й сравняват с тази на тийнейджърка. Днес тя гостува в Бургас, а утре - 14 май в Сапарева баня.

“Обичам работата си и срещите ми в цялата страна ме зареждат адски много. Недоспиването вече не е проблем, защотото следвам максимата - ‘’От сън спомени няма”. Заредена съм много емоционално, а вече съм в трескава подготовка на летния ми хит”, разкри Татяна.

Засега обаче певицата не даде повече подробности на предстоящия проект, а реши да запази изненадите в тайна до премиерата му в Planeta Official в YouTube.

Източник и сн.: Planeta.tv