След появата на новото видео на Татяна “За големите мъже“, феновете на певицата засвидетелстваха интереса си към проекта и я поздравиха за него. Самата тя разкри с вълнение, че само за броени часове песента е получила хиляди харесвания в YouTube, а положителните коментари са били много.

“Очаквах го този момент толкова дълго, това да изпиташ тръпката, че си си свършил добре работата и си докоснал хората... Не мога да опиша с думи това удовлетворение. Получавам непрестанно писма от феновете, много мои колеги ми се обадиха, за да ме поздравят, дори и композитори, много DJ-и също“, признава Татяна.

Изпълнителката е категорична, че подобна еуфория последно е изпитала с песента “Да сме квит“, а по думите й – да имаш хит наистина е късмет, много работа и добър екип. Затова Татяна е много благодарна на всички, работили по проекта, както и на фотографа Чавдар Димитров, с когото реализира нова фотосесия.

“Оттук нататък искам да пожелая на всички Весели Коледни и Новогодишни празници, забавлявайте се и нека Новата година ни донесе на всички повече радости, топлина в сърцата и много късмет“, оправя своето послание Татяна към публиката.
 

За нея предстоят поредица от срещи с меломаните, като тази вечер тя е музикален гост в Бургас, а на Коледа и Нова година Татяна ще се забавлява с всички купонджии в курорта Банско, пише planeta.tv