Преди броени дни Татяна представи новия си проект “Малко коте”, със специалното участие на Наско.

Провокативното парче има солиден брой последователи.

“Това е песента, която отброи най-голяма гледаемост още в първото денонощие от появата си в сравнение с поредицата ми от хитове през последните години” - сподели изпълнителката.

Реакциите на меломаните бяха разнопосочни, но те не оставиха равнодушни към новото парче и клип.

Идеята за проекта тръгва от култовата реплика на Валери Божинов в социалната мрежа: “Малко коте”, която певицата реши да включи в своя песен, след което стига до появата на интернет звездата Наско, който оригинално допълва цялата картина.

Динамичнота и модерно лятно парче е авторска композиция на Деян Асенов, а текстът е на самата певица. Морското видео е дело на режисьора Йордан Петков. С голямо вълнение след премиерата на “Малко коте”, изпълнителката сподели:

“Това е проектът, който поднасям на моите почитатели с една единствена цел - много емоции и настроение. Безкрайно много се забавлявахме по време на снимките - аз, Наско и целият екип, и мисля, че това ще остане едно много положително изживяване за нестандартния герой в песента и клипа. Надявам се, че Наско тепърва го очакват по-хубави и положителни моменти в живота”.
Във видеоклипа към “Малко коте” участва един от най-красивите български мъже, Ивел Йорданов, както и Дилена Димитрова, която зае второто моясто в конкурса “Мис Плеймейт 2016”, великолепното трио се допълва и от още една атрактивна дама, която се казва Мариела Андреанова.
Татяна за пореден път демонстрира перфектна визия и стил като за част от нея се довери на модния бранд на Вероника, за който снима гореща лятна фотосесия.