Месец декември е времето, в което звездите на телевизия “Планета” имат многобройни срещи с почитателите си в страната, а и извън нея. Една от тях е хитовата изпълнителка Татяна, която зарадва купонджиите този уикенд в Добрич. Срещата беше както винаги емоционална и запомняща се, както за нея, така и за почитателите й, които от доста време я очакваха.

Също толкова вълнуваща и емоционална бе и срещата й с феновете в най-голямата зала в България - Арена Армеец по повод 14 рожден ден на телевизия “Планета”. Името на Татяна бе скандирано неколкократно, а тя бе извикана на бис след микса, който беше подготвила.



“Имала съм много битки и трудности в кариерата ми, докато усетих точно това признание от публиката за чистата любов и признание от тяхна страна. Всички крещяха и пееха с пълни гърла “До три” и ‘“Да сме квит” и затова ще кажа че няма по-голяма сила от това да имаш хитове и хората да крещят името ти. Усещането на голямата сцена ще остане дълго в съзнанието ми, затова защото това не се случва всеки ден както за нас изпълнителите, така и за нашите почитатели. Благодаря още веднъж на публиката за цялото това преживяване и емоция, което ще храни душата ми и емоциите ми за още по-големи хитове и занапред”, споделя певицата.



Многобройните аплодисменти, подаръците от почитателите и блузите с нейния лик бяха само малка част от това, с което феновете засвидетелстваха своята любов, а пък Татяна отвърна с много добро сценично поведение, перфектна форма и изпълнение на живо на хитовете си за 2015 година - “До три” и “Да сме квит”. Финалът звездата постави с част от песента “Да й кажа ли”, която изпя с многохилядната публика в залата. Изминалата година бе изключително успешна за Татяна, която ще сложи звездно начало на новата 2016 година в популярен комплекс по родното Черноморие.

фотограф: Георги Малев, Източник: Planeta.tv