Преди няколко дни Татяна засне в Пловдив видеоклипа към новия си сингъл "Допинг".

Въпреки многобройните участия из страната, изпълнителката на "Пайнер" успя да отдели достатъчно време, за да се посвети на клипа, пишe signal.bg.

Татяна не крие, че за успеха ѝ допринасят както добрите песни, така желязната самодисциплина и стриктните фитнес тренировки.

Една от визиите, с които изпълнителката се представя в новото видео, е именно спортната и показва резултата - перфектно тяло.

"Тази сутрин ме събудиха по телефона с една много, много хубава новина, което ме кара в момента да летя, много съм щастлива и искам всички да го знаят. За най-нетърпеливите ми фенове пускам две снимки от клипа на песента "Допинг". Очаквайте го до няколко дни. Всичко, което съм преживяла и всичко, което ми се случва в момента, е много гот, защото Бог така е решил и аз му благодаря! Колко е хубаво да сме щастливи и мечтите ни да са факт" - написа изпълнителката в личния си профил във facebook .

Клипът е режисиран от Йордан Петков и ще бъде факт до броени дни. Веднага след промотирането на "Допинг" в ефира на "Планета HD", парчето ще бъде представено и на международна сцена по време на предстоящото гостуване на Татяна в Брюксел, където ще изнесе концерт пред българската общност.