Новата песен на Татяна носи интересното заглавие "Допинг". Имайки предвид тематиката в повечето й песни, вероятно заглавието описва пристрастяването към най-често възпяваното чувство - любовта.

Парчето с провокативното заглавие "Допинг" Татяна записа наскоро в студиото на своята колежка Глория. Песента е по музика и аранжимент на Калин Димитров, а за текста се е погрижила поетесата Тина Денчева.

Мелодията е бърза и доста танцувална. Именно това, според самата изпълнителка, бил пътят към успеха. Купонджийската песен веднага щяла да завладее почитателите и за нула време да се превърне в абсолютен хит, макар вече да отминават летните страсти и желания за щури партита.

Всички почитатели щели да останат доста приятно изненадани. Този път Татяна залага на нещо, което е съвършено различно от всичко, правено от нея досега, пише blife.bg.

Преди официално да представи новия си продукт обаче, певицата смята на направи подходяща завладяваща видеореализация. В клипа ще се възползва от шанса да сподели с феновете си перфектните си форми, грижливо поддържани с много спорт.