С изтичането на 2016 година, Татяна направи равносметка за работата и събитията, които й се случиха в професионален и личен план .

“Тази година е пикова за мен. В професионален план тя бе повече от успешна, защото успях да реализирам 4 проекта, което си е постижение за мен - 3 поп фолк парчета и народна песен, която бе дълго чакана от почитателите ми”, сподели Татяна и припомни, че тази мелодия е посветена на свекърва й.

С открояващия се за тази година неин хит – Етикет “Единствена”, Татяна се представи в най-голямата концертна зала в България – “Арена Армеец” по повод 15 рожден ден на телевизия “Планета”. Публиката бурно я аплодира и заслужено я извика на бис, а тя избра да засвидетелства своето признание към многохилядната публика с лайв изпълнение на колене на Космическата българска песен – “Излел е Дельо Хайдутин”.

Наред с успехите в музикално отношение, през 2016 година Татяна бе избрана за лице на няколко известни български модни марки. Във фотосесиите изпълнителката отново демонстрира перфектни форми и много стил.

“Това е голямо признание за мен, още повече, че е в сфера, в която не съм се изявявала професионално”, сподели Татяна.
С наближаването на Новогодишните празници, певицата сподели, че на Коледа ще празнува с най-обичаните й хора, начело със сина й Атанас. Под секрет тя загатна, че след Нова година пък й предстои пътуване до Канада, където ще има възможност да се срещне с всички българи, живеещи там.



“Това, което човек сам си направи, никой друг не може да му го направи – разсъждава философски Татяна и продължава – Работих доста и бях предана в личен и професионален план. В замяна Господ дава на всеки това, което е заслужил според делата му”, споделя с удовлетворение певицата.