Поредната музикална изненада от Татяна е песента “Рога за спомен”, която е с участието на Силвър.

Само няколко часа след премиерата на клипа в официалния YouTube канал на телевизия “Планета”, Planeta Official, песента се радва на сериозен интерес и има над 55 000 гледания, а и положителните коментари не закъсняха. Провокация, сексапил и много настроение е мотото на целия проект, с който Татяна и нейният екип изненадаха феновете на поп-фолка. В клипа певицата сменя четири визии, като този път залага и на спортен имидж.

“Реших да се представя с визията, която използвам в ежедневието ми, защото моите почитатели май са свикнали да ме виждат най-вече с високи токчета”, с усмивка споделя певицата.



Музиката и аранжиментът на “Рога за спомен” са на Велислав Драганински, а текстът е на Николай Николов и Татяна.

Режисьор на модерното и ефектно видео е Йордан Петков, с когото певицата работи в тандем. По време на снимките, изпълнителката успя да заснеме и горещи фотоси, запечатани от обектива на Йордан Петков, на които феновете могат да се радват много скоро.

Татяна е развълнувана и удовлетворена от крайния резултат и благодари на огромния екип, с който работи. Не забрави и своите почитатели, към които се обърна така:

“А пред Вас, мили мои, се прекланям. Благодаря Ви за мотивацията, за доверието и за любовта, която ми давате безрезервно! Пожелавам Ви много щури и незабравими купони!”.

Източник: Planeta.tv, снимки: Йордан Петков