Този уикенд Татяна се срещна с почитателите си в Хармали, Хасково и Пловдив, а особено емоционално бе гостуването й в комплекс “Приказките“.

“Винаги когато гостувам в “Приказките” ме обзема една по-специална енергия и вълнение. Хората бяха толкова сърдечни и зажаднели за парти, че когато виждам тяхната радост и купонджийски дух, това ме кара не на 100, а на 200 процента да се раздавам докрай“, споделя звездата на телевизия “Планета“.

Не по-различно бе и в Хасково, където над 600 човека отпразнуваха Петковден с красивата изпълнителка.

“За първи път ми се случва да получавам букети от дамски компании, които не спряха през цялата нощ да пеят, да се забавляват с моите песни и да ми изпращат фигурки под формата на сърца. Накрая дойдоха специално да се снимаме заедно с думите - “Ти имаш такава енергия и харизма, че няма как човек да остане безразличен и да не се забавлява. Ти си страхотен изпълнител и ние много те обичаме“, разказва Татяна пред www.planeta.tv.

И въпреки броените часове сън, тя признава, че адреналинът още я държи, а новите идеи и подготовката на бъдещите й проекти я зареждат още повече, така че има желание да ги представи възможно най-скоро на публиката.

Татяна е нетърпелива да се срещне и с почитателите си извън България. Още тази седмица, на 21 октомври, й предстои концерт в Амстердам, а тя е подготвила специална музикална програма с много хитове и изненади.

“Обичам да пътувам много по света, а когато това е свързано и с моята работа, се чувствам 100-процентово удовлетворена. Човек дава на хората това, което носи в себе си, и публиката има точната оценка за това. Щастлива съм, че въпреки всичко, което ми се случи през тази година, моят адреналин не стихва, а напротив - искам да накарам хората да се усмихват повече и да се радват на живота. Какво по-хубаво има от това да виждаш повече щастливи хора, особено когато ти самият си “виновника“ за това. Всичко това ме кара да продължавам да мечтая, да работя и да правя всичко с много любов“, признава Татяна.