Певицата се чувства много щастлива, че стартира Новата година със задгранично участие в Белгия и се надява да има много такива и занапред. Вярва, че както ти тръгне годината, така ще ти върви през цялото време.

“Аз съм малко суеверна и затова вярвам на такива неща. Иначе участието мина много добре. Получи се хубава среща с българите в Белгия. Големи благодарности към домакините, които ме посрещнаха като звезда. Там хората наистина са по-зажаднели за нас. Не ни виждат толкова често и се опитват нашите гостувания да бъдат запомнящи се. Съответно отношението към нас е по-специално.”

“В чужбина всички наши партита са много емоционални, защото българите извън страната жадуват за нас самите, първо да ни видят, да се докоснат до нас и след това да чуят нашите хитове. А пък моето вътрешно удовлетворение е, когато емоцията, която изразявам, я предавам на хората и виждам, че те я усещат. Просто ми става супер яко. Много съм щастлива, че новото ми парче “За големите мъже” вече е хит и там. Всички я искаха по няколко пъти. Отделно пях и по-стари песни, и сръбско, и гръцко, и народни песни. Толкова се забавляваха, че няма начин много скоро да не се видим пак.”

След Белгия Татяна е посетила Париж, а тази екскурзия е била специална изненада за имения й ден от нейния любим мъж.

“Много съм впечатлена от Париж. Този град вече е в челната ми тройка за любими места по света след Дубай, който слагам на първо място. Но Париж е моето място. Ако можех да живея там, нямаше и да се замисля. Всичко е толкова подредено. Отвсякъде лъха стил и класа. Наистина Париж е много специален град за мен”, признава Татяна пред водещата Галя Димитрова.