За поредна година столичен клуб раздаде своите Годишни награди за най-добрите изпълнители на 2015 г. Една от наградите бе връчена на Татяна за “Най-атрактивен изпълнител” на 2015 година.

“За да е успешен един изпълнител на голямата сцена трябва да притежава голям брой качества, за да успява да приковава вниманието на нейно величество публиката. Харизма, артистичност, хитови песни са малка част от нещата, които са задължителни за един артист. Стремя се да бъда различна с песните си, клиповете и външния си вид, и да запазя естествеността като отношение и комуникация с публиката, такава каквато съм и в реалния живот”, откровено разкрива Татяна.



Певицата бе много развълнува от поредното признание, което получи и не скри своята радост и благодарност:

“Благодаря точно за тази награда. Наградите се получават трудно, но пък са извоювани за мен като истински боец. Ще продължавам да правя музиката си за всички, които ме харесват такава, каквато съм и през 2016 г. Тази година беше много късметлийска и шастлива в музикален план за мен, което ме мотивира за бъдещите ми проекти. Пожелавам на всички много здраве, весели Коледни и Новогодишни празници, и безброй поводи за незабравими купони и през 2016 година”, споделя с усмивка звездата на телевизия “Планета”.

снимки: club Revue