Татяна не спира на провокира своите почитатели, а новата седмица звездата стартира с интригуваща снимка и статус.

Под кадър от звукозаписното студио Татяна издава, че предстои скорошна премиера и написа “Етикет единствена”. Дали това е заглавието засега красивата изпълнителка не разкрива, но е повече от ясно, че готви нов поп фолк проект. Ясно е и че тя е единствена в сърцата на своите фенове, които вече тръпнат в очакване.

“Браво с натърпение чакам да чуя песента, със сигурност ще бъде успешна”, “Сигурна съм, че песента ще е голям хит и ще надмине очакванията ми. Тя ще бъде номер едно във всички класации, защото ти през годините се доказа като един много добър и стойностен изпълнител с прекрасни песни, които докосват сърцето и душата. Обичам те, кралице”, пишат феновете й във Facebook.

Изминалата година за Татяна бе повече от успешна, защото тя не спираше да радва публиката с нови хитови проекти. Наред със заглавия като “Рога за спомен” и “Малко коте”, певицата представи и фолклорния дует с Николай Славеев “Радо, мари, бела, Радо”, който за кратко грабна сърцата на почитателите й. Татяна сподели, че до края на 2016 предстоят още изненади и интересни проекти, в които е съсредоточила цялата си енергия.

“Очаквайте винаги неочакваното от мен”, с усмивка сподели Татяна и допълни, че се надява всички изненади, които готви да се харесат на феновете.