Най-важният и скъп човек в този празничен ден за Татяна бе синът й Атанас. Момчето лично присъства на рождения ден на звездната си майка, а много емоции съпътстваха целия ден на изпълнителката на летния хит “Малко коте”. Певицата беше музикален гост в Приморско, след което с шумна компания продължи в Слънчев бряг.

“Това беше един от най-хубавите ми и емоционални рождени дни, успях да празнувам и с фенове, и с приятели, какво по-хубаво от това. Годините са само повод за празник, защото се чувствам като 18-годишна, нищо, че навърших 38 - разликата е, че вече съм доста по-отговорна и прецизна към всяко предизвикателство от живота! Синът ми дойде да ме уважи, което за мен беше най-големия подарък! Приятели и колеги присъстваха лично и посрещнахме морския изгрев край морето”, сподели атрактивната изпълнителка.



През целия ден Татяна получаваше мнообройни честитки, обаждания и поздравления и от феновете си, които й посветиха специално клипче. То бе публикувано в официалната страница на Татяна и събра множество лайкове и коментари от всички, които харесват певицата и нейните хитове.

Емоциите на звездата продължават край морския бряг заедно със сина й в Слънчев бряг, където те се наслаждават на хубавото време. Връзката между тях видимо е много силна и мнозина ги мислят за брат и сестра, а не за майка и син.

Днес всички могат да гледат Татяна в новия брой на “Звездно”, където тя е специален гост. Какво е мястото на провокацията в проектите на звездата, ще научите лично от нея - тази вечер в ефира на “Планета” и “Планета HD”.