Тези дни Татяна се срещна с много абитуриенти, които празнуваха своя бал в съседна Турция.

Талантливата певица изнесе два невероятни концерти в Кушадасъ и Мармарис, които ще помни дълго.

Слънце, море и много екзотика съпътстваха гостуването на красавицата, която беше посрещната подобаващо от своите домакини в едни от най-луксозните хотели.

Едно от участията премина на борда на една от най-големите яхти в Мармарис, което ще остави незабравими спомени, както за Татяна, така и за абитуриентите. В разгара на купона певицата получила нестандартно предложение да влезе в ролята на капитан. Татяна решила да запечата този момент със снимка, която публикува в новата си официална страница във Facebook.

Въпреки краткия си предстой в Турция, за Татяна останало време и за шопинг, и плаж, а също така домакините я завели и в най-голямата дискотека в Мармарис. Там се забавлявали над 1000 човека, но това не попречило на част от българите там да разпознаят звездата на телевизия “Планета” и да се снимат с нея.

Междувременно Татяна се радва на успеха на актуалния си хит “Да сме квит”, който се превърна в един от хитовeте на сезона и беше включена в миксовете на Dj Аски. Песента вече мина два милиона гледаемост в официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube и безспорно се превърна в една от музикалните визитки на Татяна, пише planeta.tv.