Татяна направи равносметка на отиващата си година.

За нея 2013-та е най-успешна и най-щастлива във всяко отношение.

„Годината започна много силно и обещаващо. Направих едно невероятно турне в Щатите, за което си мечтаех дълги години. Както се казва, сбъднах моята американска мечта. Америка ме вдъхнови много и още по време на престоя ми там аз мислех какво ще предложа тази година на моите почитатели и на всички фенове на нашата музика. Радвам се, че впоследствие направих два успешни проекта, които много се харесаха. Моите фенове са страхотни. Страшно много ми помагат, дават ми идеи, чувствам ги много близо до мен и им благодаря, че ги има” - казва тя в „Автограф”, пише signal.bg.

Татяна разказва за създаването на най-новата си песен със заглавие „Да й кажа ли” и за видеото към нея. Тъй като от дълги години работи с режисьора Йордан Петков и двамата са показали голям брой видеоклипове, сега певицата е имала една единствена молба към него и тя е била да покаже една нова страна на Татяна и клипът да бъде сюжетен.



„Вложих много за този проект. Излишно е да казвам колко много съм се старала до последния детайл. Присъствах на всички процеси по изготвяне на песента и видеото и всичко мина през ушите и очите ми” - обяснява изпълнителката.

Тя се надява с всяка нова песен да надскача себе си и е уверена, че когато човек иска да работи, нещата се получават.

„Много е важно каква харизма имаш и какво носиш у себе си. Ако аз нося положителното и хубавото в душата и мислите ми, то съответно се отразява и на моите проекти, и хората го виждат. Стремя се да живея положително, създавам си сама причини да бъда много щастлива и се радвам, че хората усещат промяна във всеки нов мой проект.”